Олександрівка перейменує одну з вулиць: почалося громадське обговорення

Олександрівська селищна рада закликає мешканців громади долучитися до обговорення питання щодо перейменування вулиць. В даному випадку мова йде про вулицю Територія цукрозаводу.

Новий запропонований варіант назви – вулиця Заводська.

Протягом місяця, тобто до 25 квітня 2024 року, всі бажаючі можуть надати свої зауваження та пропозиції.

Це можна зробити декількома способами:

  • у формі електронних заяв на електронну пошту olex-mistbud-viddil@ukr.net
  • у формі письмових заяв за адресою: 27300, вул. Незалежності України, 42-А, смт Олександрівка, Кропивницький район, Кіровоградська область.

Зверніть увагу, що у заяві обов’язково потрібно вказати прізвище, ім’я, по батькові, адреса й номер телефону заявника. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Консультації з питань, що винесені на громадське обговорення можна отримати за номером телефону – 0973720838.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Олександрівської селищної ради за посиланням: https://oleks-selrada.gov.ua/ та/або сторінці Олександрівської селищної ради у соціальній мережі «Facebook» за посиланням: https://www.facebook.com/oleksselrada.gov.ua.

Організатор громадського обговорення – Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, та отримуй більше свіжих новин!

Читайте також