Компаніївська громада пропонує долучитись до перейменування вулиць

Компаніївська селищна рада розпочала консультації з громадськістю щодо перейменування вулиць на території громади. Мешканці можуть долучитися до обговорення і висловити свої пропозиції та зауваження.

Цього разу пропонується перейменувати понад 30 вулиць. Зокрема, такі як вулиця Валі Котика, вулиця Першотравнева, вулиця Єсеніна, вулиця 40-річчя Перемоги, вулиця Маяковського тощо. Натомість пропонуються такі варіанти, як вулиця Героїв Крут, вулиця Незалежності, вулиця Василя Симоненка, вулиця Лесі Українки і т.д. Повний перелік вулиць, провулків, що перейменовуються, можна переглянути за посиланням.

Пропозиції (зауваження) щодо перейменування подаються у період з 28 березня по 11 квітня 2024 року включно наступним чином:

1. У письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по-батькові, дати народження та адреси місця реєстрації особи, яка їх подає, обгрунтування своєї пропозиції на електронну пошту: kompselrada@meta.ua
2. Шляхом заповнення гугл-форми за посиланням.
3. Шляхом анкетування жителів вулиць/провулків, що перейменовуються, з 28 березня по 11 квітня 2024 року включно.

Мешканців громади просять, щоб пропозиції були обгрунтованими й аргументованими, тоді топонімічна комісія зможе взяти їх до уваги, розглянути і, можливо, врахувати. Опрацьовані й узагальнені результати обговорення топонімічна комісія презентує громадськості. Анонімні повідомлення та пропозиції до розгляду не приймаються.

Компаніївська селищна рада нагадує, що після перейменування вулиць/провулків вносити зміну у вже виготовлені реєстраційні документи (право власності та інші) чи змінювати місце реєстрації не потрібно. Оскільки після прийняття рішення про перейменування, воно обов’язково буде направлено до ДП “Національні інформаційні системи” та будуть внесені зміни до відповідних державних реєстрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, та отримуй більше свіжих новин!

Читайте також